BIBLIOTECA COLLDEGRIA
Dia internacional del llibre
2 d'Abril de 2020
BIBLIOTECA COLLDEGRIA
Dia internacional del llibre
2 d'abril de 2020

Avui dia internacional del llibre

Avui, en motiu del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil publiquem el nostre primer conte musicat, capgirat i confinat!
Esperem que us agradi! A la rateta li ha encantat!

Som la Laura Vilarrubias i en Pau Boïgues, dos joves cellerencs vinculats al món educatiu i musical amb moltes ganes de compartir els nostres contes capgirats i musicats arreu de Catalunya i que vosaltres els escampeu també.

La Laura és Educadora Social i Treballadora Social especialitzada en violència masclista. Ha estat molts anys vinculada al món educatiu com a monitora i directora de lleure. També ha treballat amb infància i adolescència en risc i amb famílies. Té estudis de psicopedagogia i actualment treballa facilitant processos terapèutics de recuperació de la violència masclista amb dones, joves i infants, sempre des d’una perspectiva de gènere. 

En Pau és mestre d’educació musical, intèrpret i compositor. Ha treballat com a mestre i monitor de lleure durant molt temps. Té el títol superior de música de guitarra jazz. Actualment treballa com a coordinador i professor de música d’infants, joves i adults, i forma part de diversos grups de diferents estils musicals, entre els quals el grup d’animació infantil Els Atrapasomnis. La guitarra sempre l’acompanya allà on va. 

A Capgiralla, en Pau i la seva guitarra no pararan de tocar mentre que la Laura rondalla rere rondalla capgirarà.

Tenim clar que la coeducació i la prevenció amb els més menuts és la clau per erradicar les desigualtats de gènere, i que la música és una eina transformadora i molt potent per fer-ho. 

CONTACTE

Laura i Pau
capgirallacontes@gmail.com
Tel. 676 598 993 (Laura